Garry's mod

Ez egy olyan blog amiben bemutatjuk hogy mire jó ez a garry's mod,mit lehet vele csinálni, milyen hülyeségeket találnak ki hozzá emberek.... saját videóinkban mutatjuk be ORIGO@|)@M és EnVenom barátommal ezeket az ínyencségeket


elérhetőségek: wuzuuup@gmail.com

IP-k

SpaceBuild3
IP:91.192.210.60:270160
Pass:nyunyora007
Az SB3-as szerver crackelt!


Stranded
IP:217.112.137.175:27015

Steam Store #2 - Darwinia

2008.09.02. 21:15 - Athemil

Lássuk csak: vegyünk egy lecsupaszított játékteret, egy hülye hangokkal megáldott zöld népet és egy nagy kanál egyszerüséget és kézhez is kaptuk a Darwinia nevű Stratégiai játékot .

A Feladat a Következő: A kis zöld népséggel pályáról-pályára hódítsunk meg mindent, de ez nem annyira egyszerű. Ezek a kis zöld nényecskék a vadonban nem élnek meg, mivel a külömböző geometriai formákból álló kígyók megeszik őket. Mit tesz Isten( azaz mi:] ) Teremtsünk egy Squadot ami a legelső pályán 3 emberből áll. Egy Squad Foglal 1 egységnyi helyet. Teremtésük nem kerül semmibe, ami azt jelenti, hogyha foghíjas a  csapat akkor kitöröljük őket és létrehozunk egy egészet. Bal gombbal irányítva jobb gombbal tüzelve velük megtisztíthatjuk a teretet a kígyóktól amikből kis rombuszok lesznek és lassan felszállnak. Ezek elkapására van a Mérnök aki begyűjti őket, beviszi az éppen aktuális állomásra és kis zöld lényeket hoz belőlük létre. A mérnökök Emellett feldolgozhatnak Updateket amikkel a Squadok menniységét a befogott rombuszok mennyiségét és még néhány dolgot Updatelhetjük. De minek vannak akor a kis zöld lényecskék? A 3. Kaszt az Officer( aki ugyanilyen kis zöld lényecske nagyonnagy zászlóval) vezeti dicsőségre a kis zöldecskéket a Pirosakkal szemben és itt aztán tényleg Gyűrű Kúrát megszégyenítő csatákat láthatunk ahol bizony a Squadok édeskeveset érnek. És mi lesz az elesett harcosainkkal? Hát ilyenkor a Squadok számát lecsökkentjük és kiküldjük terepre és szedegeti össze a kis rombuszokat és újabb harcosokat gyárt. ÉS mindennek mi lesz a vége? Megtudhatjátok, ha legalább a Demót kipróbáljátok ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Athemil

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmod.blog.hu/api/trackback/id/tr19645580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ORIGO@|)@M · http://indafoto.hu/origoadam 2008.09.02. 21:58:22

lol ez enek memgvolt nekem nemjött be XD
ja staemen van abe játék :D (exodus és odyssey) én anno ezt még ps1 en játszottam meg 1szer pc-n de ps-n vagy (pcn) gamepaddal joez :D

Nandris942 2008.09.03. 14:16:25

hümm jónak tűnik :D csak hol lehet leszedni v hasonló? :P

ATESZ 13 · http://morrowindmania.blog.hu 2009.03.30. 18:17:37

INTROVERSION (Főleg a defcon nevű game) 4 EVAH
süti beállítások módosítása