Garry's mod

Ez egy olyan blog amiben bemutatjuk hogy mire jó ez a garry's mod,mit lehet vele csinálni, milyen hülyeségeket találnak ki hozzá emberek.... saját videóinkban mutatjuk be ORIGO@|)@M és EnVenom barátommal ezeket az ínyencségeket


elérhetőségek: wuzuuup@gmail.com

IP-k

SpaceBuild3
IP:91.192.210.60:270160
Pass:nyunyora007
Az SB3-as szerver crackelt!


Stranded
IP:217.112.137.175:27015

Közérdekű Közlemény - Google Chrome

2008.09.04. 20:04 - Athemil

Google Chrome felhasználási feltételek

blablabla

11. Tartalmi jogok átadása

11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy közzétételével Ön a Google számára örökös, visszavonhatatlan, világszerte érvényes, jogdíjfizetés alól mentes, nem kizárólagos jogot ad arra, hogy az Ön által a Szolgáltatás révén elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalmat reprodukálja, átalakítsa, megváltoztassa, lefordítsa, közzétegye, nyilvánosan előadja, nyilvánosan megjelenítse, illetve terjessze. Ez a jogosultság csak arra a célra szolgál, hogy a Google népszerűsítse, terjessze vagy reklámozza a Szolgáltatásokat. Bizonyos szolgáltatások esetében ez visszavonható, a Kiegészítő Szolgáltatási Feltételekben foglaltak szerint.

11.2. Ön beleegyezik, hogy ez a jogosítvány arra is feljogosítja a Google-t, hogy az ilyen Tartalmat átadja más cégeknek, szervezeteknek vagy magánszemélyeknek, akikkel a Google kapcsolódó szolgáltatások nyújtásának céljából kapcsolatot tart fenn, és a Tartalmat e kapcsolódó szolgáltatások reklámozására használja fel.

11.3. Ön tudomásul veszi, hogy a Google, a Szolgáltatás nyújtásához szükséges műszaki eljárások során (a) továbbíthatja vagy terjesztheti a Tartalmat különböző publikus hálózatokon, (b) olyan változtatásokat eszközölhet az Ön által létrehozott Tartalmon, hogy azok megfeleljenek az adott hálózatok, eszközök, szolgáltatások vagy média műszaki követelményeinek. Ön tudomásul veszi, hogy ez a jogosítvány megengedi a Google-nak, hogy ilyen műveleteket végrehajtson.

11.4. Ön megerősíti és szavatolja a Google számára, hogy rendelkezik mindazon jogokkal, hatalommal és felelősséggel, amelyek biztosítják a fenti jogosítvány feltételeinek teljesülését."
 

Nos, ha nem lenne valakinek világos, a Google olyan szerződést írat alá a Chrome felhasználóival, amelynek értelmében minden adatra, ami a böngésző segítségével jön-megy, teljes rendelkezési jogot kap a cég. Ide értve képeinket, videóinkat, chat-beszélgetéseinket, e-mail üzeneteinket. Ezeket a Google-nak joga van tárolni, figyelni, és külön engedély nélkül felhasználni, közzétenni, terjeszteni, akár módosított formában is. Gyakorlatilag aki a Chrome-t telepíti, ki lesz szolgáltatva egy elérhetetlen amerikai mammutcég kénye-kedvének. És ha holnap a Google DVD-n kezdi terjeszteni a saját szellemi termékedet, filmedet, vagy bármit, amibe munkát fektettél, esetleg nem is a nagyközönségnek szántad, befoghatod a pofádat, és elmehetsz a sóhivatalba panaszra, mert még jogdíjat sem fognak fizetni neked. Na jó, azért legalább egy kicsit megtarthatsz a szerzői jogból. Feltéve, hogy az adott tartalomra azt még a Chrome-mal való feltöltés előtt megszerezted, különben...

Gondoltam Hasznos Infó.

Athemil

Forrás: www.bombagyar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://garrysmod.blog.hu/api/trackback/id/tr88648712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nandris942 2008.09.04. 20:29:57

gec odaírhatnád h én mutattam előző hozzászólásban... xd

Nandris942 2008.09.04. 20:40:04

1ébként 3 bejegyzéshez is fűződik a nevem zsinürban xd előzőben ott a crabby szócska, ráadásul én montam origónk, mer engem talát meg elöször, azelőttihez nemkell mondanom semmit asszem :P ez meg pff xd 1. komment...

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2008.09.04. 21:25:30

azóta már megváltoztatatták a szerződést.
Valószínűleg egy másik program szerződéséből másolták ki ezt.

ikszD 2008.09.04. 21:33:38

Jó van nem olvastam végig :)

ikszD 2008.09.04. 21:49:25

kurucot vagy barikádot?

Athemil · http://garrysmod.blog.hu 2008.09.04. 23:44:03

Tomcat mondanivalóját olvasom, hogy milyen hülyék az emberek a többi romboló megmozdulásra nem vagyok kíváncsi.
@Nandris
nem tőled tudtam meg úgyhogy pofa defaultba

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee · http://jatekertelkelesek.blog.hu/ 2008.09.05. 18:48:34

Crabby[HUN]: hényéves kajla?
Crabby[HUN]: na?
system_security_hun: 15
Crabby[HUN]: eh
Crabby[HUN]: 16
system_security_hun: eh 15
Crabby[HUN]: eh 16
system_security_hun: eh 15
Crabby[HUN]: nade váj kicsit
system_security_hun: mér ?
Crabby[HUN]: mer várj
Crabby[HUN]: kikell menni
Crabby[HUN]: hív a természet
Crabby[HUN]: XD
system_security_hun: XD
Crabby[HUN]: Crabby[HUN]: kajla hány éveS?
Ç.Ґ.Ş Tekike[HUN]: 16

Ç.Ґ.Ş Tekike[HUN].MÉ LOPOD A NEVEM???Ez azért fura XXXDDD
süti beállítások módosítása